Rental

Bij de Boezemvriend vinden wij het belangrijk dat je in de periode rondom de geboorte van je baby goed van start kunt gaan. Daarom kun je ook terecht bij de Boezemvriend voor het huren van benodigdheden voor je baby.

Bij de Boezemvriend huren is eenvoudig, wij vragen géén borg en bezorgen gratis 

 1. Bestel het gewenste huurproduct online, kies de huurtermijn en eventueel aanverwante artikelen. Ook reken je hier af.
 2. Bij bezorging/ophalen teken je de huurovereenkomst.
 3. Als je huurperiode eindigt lever je het huurproduct in, in de winkel of geef je een seintje om deze voor het einde van de huurperiode op te halen.
 4. Achteraf ontvang je de factuur digitaal

*Gratis bezorging geldt voor Groot Amsterdam en alle omliggende gemeenten in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht.

 

 • Tijdelijk een kolf nodig? Lukt het op gang brengen van de productie van moedermelk nog niet helemaal of drinkt je baby nog niet voldoende? Dan is het huren van een borstkolf een oplossing. Bij de Boezemvriend vinden wij het belangrijk dat je altijd snel en goed geholpen wordt om de borstvoedingsperiode zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Daarom verhuren wij Medela Symphony kolven.

  Omdat iedere moeder en haar pasgeborene de kans moet krijgen zelfredzaam te zijn bij het geven van moedermelk, vragen wij géén borg en bezorgen wij de kolf gratis aan huis of in het ziekenhuis waar nodig. Ook kunt u bij ons de kolf zolang huren als dat u deze nodig heeft en ook handig; je ontvangt achteraf de factuur digitaal om gemakkelijk in te dienen bij je zorgverzekeraar.

  De Medela Symphony is bij uitstek geschikt om de borstvoeding op gang te brengen na een zware bevalling of complicaties bij moeder of kind. Ook gedurende de borstvoedingsperiode kan de Medela Symphony uitkomst bieden als er tijdelijke productieproblemen, het gebruik van medicatie of een ziekenhuisopname. 

  Een andere reden om te kiezen voor het huren van de Medela Symphony kan zijn vanwege een samengestelde gezinssituatie of vanwege het weer naar werk gaan. 

  De kolf is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te gebruiken. De kolf werkt veilig en schoon dankzij de speciale overloopbeveiliging en is zeer flexibel en gemakkelijk aan te passen aan uw individuele behoeften. Naast de Medela Symphony heeft u ook een Medela Symphony Kolfset nodig.


  Heeft u aanverwante artikelen nodig? U kunt deze gemakkelijk mee bestellen bij de kolfhuur. Deze worden dan gelijktijdig afgeleverd. Hieronder treft u de prijslijst aan.

   Product Prijs  
   Medela Symphony (Huurprijs per dag)  € 3,50
   Medela Dubbele Afkolfset  € 35,00
   Medela Enkele Afkolfset    € 25,00 
  Medela Speen Slow Flow  € 5,95
  Medela Borstschild  € 9,00
  Medela PureLan Tepelzalf (37 gr.)  € 9,95
  Medela Moedermelkflesjes (3x150ml.)  € 11,75
  Medela Calma  € 13,95
  Medela QuickClean  € 12,95
  Medela Tepelhoedje (Maat S, M, of L)  € 10,00
  Medela Bewaarzakjes (50x180ml.)  € 15,95
  Medela Hydrogel Pads  € 13,95
  Medela Disposable Nursing Pads (60st.)  € 9,95
 • Binnenkort kun je bij de Boezemvriend ook BeSafe autostoelen huren. Ga je binnenkort bevallen en bestaat de kans dat je na het ontslag in het ziekenhuis met de taxi naar huis gaat, of ga je een weekendje weg? Dan is een BeSafe autostoel de perfecte manier om je baby veilig te vervoeren.

  Heb je een auto maar zijn de autostoelen voor de eerste fase (0-5 maanden) zo duur? Dan heeft De Boezemvriend de ideale oplossing! Wij bieden een koophuur constructie aan waarbij je de eerste fase autostoel huurt tegen een gereduceerd tarief en waarbij je de tweede fase autostoel koopt. Na 5 maanden lever je de eerste fase autostoel in en kun je direct gebruik maken van je eigen autostoel. Zo vervoer je je baby vanaf geboorte al direct op de meest veilige wijze.

 • Binnenkort verhuurt de Boezemvriend ook kinderwagens. Bezoek je als toerist een dagje Amsterdam, of heb je gewoon zin om even te lopen in het Vondelpark, maar is een kinderwagen meeslepen in het OV zo lastig? Huur gewoon een Stokke kinderwagen bij De Boezemvriend!
 • Algemene Huurvoorwaarden